Pages

30. syyskuuta 2013

Sienipizza suppilovahveroilla

 
Ihanaa sienipizzaa mummoni keräämistä suppilovahveroista! Alla olevalla ohjeella saat aikaiseksi pellillisen tätä makoisaa pizzaa.


Pohja:
2 dl vettä
25 g tuorehiivaa
1 tl suolaa
3 rkl öljyä
noin 5-6 dl vehnäjauhoja

Täytteeksi:
1 sipuli
voita
n. 5-6 dl esikäsiteltyjä suppilovahveroita
n. 390 g tomaattimurskaa
suolakurkun siivuja
tomaattisiivuja
juustoraastetta
jauhettua mustapippuria

1. Valmista pizzapohja. Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja murenna hiiva veteen. Sekoita. Lisää suola ja öljy. Alusta vehnäjauhoja taikinaan. Taikina on valmista, kun se irtoaa kulhon reunoista. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
2. Hienonna sipuli ja kuullota niitä pannulla voin kera. Lisää joukkoon suppilovahverot ja sekoita niitä hetken aikaa pannulla. Ota pannu pois liedeltä.
3. Kaulitse taikina leivinpaperoidun pellin kokoiseksi levyksi ja levitä pohjalle ensin tomaattimurska. Lisää tomaattimurskan päälle sienet ja suolakurkun sekä tomaattien siivut. Ripottele päälle mustapippuria ja juustoraastetta.
3. Paista pizzaa 225-asteisessa uunissa noin 20 minuutin ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!