Tällä ohjeella sain pellillisen hyvää kaura-omenapaistosta. Vaniljakastiketta ei kannata unohtaa tarjoilusta, sillä se todella kruunaa tämän herkullisen jälkiruoan!
Paistos:
omenoita
n. 2-3 tl kanelia
1 dl voita/margariinia
½ dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita
Tarjoiluun:
vaniljakastiketta
1. Lohko omenat ja asettele pellille leivinpaperin päälle.
2. Ripottele päälle kanelia. Sekoita loput aineet (voi, sokeri ja kaurahiutaleet) keskenään ja nostele seos omenalohkojen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20-25 minuutin ajan.
3. Tarjoile vaniljakastikkeen kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!