Pages

24. lokakuuta 2012

Mariannesuklaapallot



Mariannesuklaapallot vievät kielen mennessään ja ne sopivat hyvin vaikkapa lahjaksi! Ohjeesta tulee n. 20-25 kappaletta.


3 dl kaurahiutaleita
1 dl hasselpähkinä-/mantelirouhetta
¾ dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
n. 130 g Mariannen makuista suklaata (esim. Fazer)
50 g voita tai margariinia

Pinnalle:
tomusokeria

1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
2. Sulata suklaa mikrossa (muista sekoittaa välillä) tai vesihauteessa.
3. Lisää sulatettu suklaa ja sulatettu voi kuivien aineiden joukkoon. Sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Pyörittele taikinasta pienen lihapullan kokoisia palloja. Kierittele pallot tomusokerissa, jos haluat. Koveta. Säilytä jääkaapissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!