Pages
21. kesäkuuta 2016
Valkosuklaa-vaniljamacarons
Leivoin viime viikonlopun rippijuhliin noin pari sataa macaronsia. Macaronseja löytyi kahvipöydästä useampaa eri väriä ja makua. Nämä hennon vaaleanpunaiset valkosuklaa-vaniljamacaronsit olivat yksiä niistä!
Täytteeksi tein valkosuklaaganachen, jonka maustoin vaniljajauheella. Se on vaniljasokeria huomattavasti aromikkaampaa. Vaniljajauhetta käytetään kuten tavallista vaniljatankoa, mutta jauheen käyttö on vain helpompaa. Itse löysin vaniljajauhetta Citymarketista. Niitä löytyy varmasti siis ainakin suurimpien markettien leivontaosastoilta, ja aika monessa nettikaupassakin sitä on myytävänä.
Macaronsien lisäksi kahvipöydässä oli myös saksalainen perinneleivonnainen Frankfurtin kranssi, mansikkamoussella täytetty kermakakku, sitruuna-valkosuklaa cake popseja sekä pieniä lohi- ja poropiirakoita. Lusikkaleipiä olin vielä ajatellut tekeväni, mutta sitten päätin jättää ne tekemättä, koska pöydässä oli jo ennestään aika paljon tarjoiltavaa. Joskus meinaa mopo lähteä käsistä, kun haluan aina montaa eri sorttia kahvipöytään tarjoiltavaksi. :D Macaronsejakin tuli tehtyä jopa kuutta eri väriä. Myös näistä muista macaronseista on tulossa kuvia lähipäivien aikana.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
täydellisen näköisiä macaronseja!
VastaaPoistaVoi kiitos! :)
Poista