Pages

1. toukokuuta 2016

Herkullista vappua!


Näin vapun kunniaksi leivoin kasan ihania rahkamunkkeja, joita olinkin suunnitellut tekeväni. Halusin nimittäin kokeilla joitain munkkeja, jotka ovat myös nopeita tehdä työpäivän jälkeen. Nämä munkit leivottiin leivinjauhetta käyttäen. Rahkamunkit olivat siis nopeita tehdä ja vieläpä tosi herkullisia! Lisäsin taikinaan hieman raastettua sitruunankuorta sekä sitruunasta puristettua mehua raikkautta tuomaan.

Menneellä viikolla saapui muuten kovin odotettu paketti Belgiasta. Olin tilannut sieltä lisää suklaakonvehtimuotteja, joita kaapistani löytyy jo ennestään. Olen jo pitkään miettinyt, kuinka haluaisin alkaa enemmän harjoittelemaan suklaakonvehtien tekemistä kotona. Päässä pyörii ihania makuyhdistelmiä konvehdeille, kunhan niitä vain pääsisi (ja ehtisi) harjoittelemaan lisää. Suklaakonvehteja on kyllä tullut tehtyä kotona aiemminkin, mutta niitä olisi kiva päästä tekemään enemmän. Katsotaan, jospa sitä lähiviikkoina ehtisi niitä harjoittelemaan.

Näiden kuvien myötä toivotan oikein herkullista vappua! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!