Pages

24. lokakuuta 2013

Sienipannukakku

 
En ollut ennen tätä kertaa leiponut sienipannaria, mutta koska suppilovahveroita riitti tuhlattavaksi, niin keittiössä syntyi illan hämärtäessä pellillinen sienipannukakkua! Haluan jakaa teille tämän pannarin ohjeen. Lopputuloksena maukas pannukakku, joka käy hyvin vaikka iltapalaksi tv:tä katsellessa. Kuva ei nyt ole paras mahdollinen, pahoittelen siis sitä!


n. 7 dl suppilovahveroita
1 iso sipuli
2 rkl voita
1 tl suolaa
1/4 tl mustapippuria
1 tl paprikajauhetta
5 dl maitoa
2-3 kananmunaa
2½ dl hiivaleipäjauhoja
n. 2½ dl juustoraastetta

1. Paista suppilovahveroita pannulla voissa niin, että neste on haihtunut. Lisää hienonnettu sipuli ja paista hetki. Mausta. Ota pois levyltä ja anna jäähtyä.
2. Sekoita maitoon munat ja jauhot. Lisää joukkoon sieniseos sekä juustoraaste. Sekoita. Kaada leivinpaperoidulle pellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuutin ajan, kunnes pinta on kauniisti ruskettunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!