Tällä ohjeella saat aikaan oikein hyvänmakuisen gluteenittoman mustikkapiirakan!
Pohja:
100 g margariinia
¾ dl sokeria
1 kananmuna
2 dl gluteenitonta jauhoseosta
1½ dl maissijauhoja
Täyte:
200 g sitruunarahkaa
1 kananmuna
sokeria maun mukaan
mustikoita
1. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää muna ja vatkaa hyvin.
3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
4. Sekoita sitruunarahka ja kananmuna keskenään. Mausta sokerilla oman maun mukaan. Kaada täyte pohjan päälle ja ripottele päälle mustikoita.
5. Paista piirakkaa 200 asteen lämmössä noin 20-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!