Näistä tuli aivan ihania! Appelsiinisuklaapallot eivät ole yhtään liian makeita. On näitä lahjaksi läheisellekin tullut tehtyä! Ohjeesta tulee noin 20 kpl.
3 dl kaurahiutaleita
1 dl hasselpähkinä-/mantelirouhetta
¾ dl tomusokeria
3 rkl kaakaojauhetta
n. 130 g appelsiininmakuista suklaata (esim. Maraboun Apelsin Krokant)
50 g voita tai margariinia
Pinnalle: tomusokeria tai kaakaojauhetta
1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa.
2. Sulata suklaa mikrossa (muista sekoittaa välillä) tai vesihauteessa.
3. Lisää sulatettu suklaa ja voi kuivien aineiden sekaan ja sekoita käsin tasaiseksi massaksi. Pyörittele taikinasta pienen lihapullan kokoisia palloja. Kierittele pallot tomusokerissa tai kaakaojauheessa. Koveta ja säilytä jääkaapissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!