Pages

15. huhtikuuta 2015

Piknik autiolla saarella (Malediivit matkapostaus nro 4.)

Yksi Malediivien matkan parhaimmista retkistä suuntautui autiolle saarelle. Menimme ensin veneellä lähelle autiosaarta (ihan rantaan emme sillä päässeet), josta jatkoimme matkaa pienellä moottoriveneellä rantaan. Kuinka kaunis saari se olikaan!

Tosiaan Malediiveilta löytyy monia autiosaaria, koska kokonaisuudessaan siellä on yli 1000 saarta ja vain pieni osa niistä (noin 300) on asuttuja tai hotellisaaria.
Päivä autiosaarella oli todella kuuma (myös paikallisille) ja aurinko porotti taukoamatta taivaalla! Sää oli siis mitä mainioin! Kaikenlisäksi olin lähtenyt retkelle paljain jaloin ja hiekka saarella oli polttavan kuumaa! :D

Mitään varsinaista ohjelmaa saarella ei ollut. Saimme vain nauttia ajasta siellä! Olimme autiosaarella koko iltapäivän klo 10.30-16.00. Iltapäivällä retken järjestäjät kokkasivat meille grilliruokaa. Tarjolla oli muun muassa lihaa, kalaa, spaghettia sekä salaattia ja vihanneksia. Voita ei tarvinnut leivän päälle edes levittää, koska kun avasin voipaketin niin voi oli ihan sulanutta kuumuuden takia! Ei siinä ollut oikein muuta vaihtoehtoa kuin kaataa se leivän päälle. :D Syömisen lisäksi vain uimme ja snorklasimme niin ihanan kirkkaassa vedessä.

Aivan ihana retki! Retken hinta oli 85 dollaria (eli senhetkisen kurssin mukaan noin 80-85 euroa) per henkilö.


4 kommenttia:

 1. siis voi eiiiiii..... ei voi katsoa tällaisa kuvia, pitää sulkea silmät. Tuo vesi on aivan ihanan väristä. KAMALA MATKAKUUME!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis se vesi oli niin ihanan kirkasta!! En ennen matkaa uskonut, että oikeasti jossain voi olla noin kirkasta vettä. Snorklatessakin näki niin pitkälle! :D Kyllä tulee kova ikävä takaisin tuonne, kun itsekin kuvia katselee..

   Poista
 2. Voih, mäkin haluan <3
  Eipä tossa hirveästi ohjelmaa tarvitse, jos on tuollaiset maisemat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tarvitsekaan. Tämän olikin tarkoitus olla vain rentoutumisloma, että kunhan saa vain olla ja rentoutua! :) En voi muuta kuin vain suositella kyseistä paikkaa!

   Poista

Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!