Pages

11. maaliskuuta 2013

Kaura-omenapaistos

 
Tällä ohjeella sain pellillisen hyvää kaura-omenapaistosta. Vaniljakastiketta ei kannata unohtaa tarjoilusta, sillä se todella kruunaa tämän herkullisen jälkiruoan!


Paistos:
omenoita
n. 2-3 tl kanelia
1 dl voita/margariinia
½ dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita

Tarjoiluun:
vaniljakastiketta

1. Lohko omenat ja asettele pellille leivinpaperin päälle.
2. Ripottele päälle kanelia. Sekoita loput aineet (voi, sokeri ja kaurahiutaleet) keskenään ja nostele seos omenalohkojen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20-25 minuutin ajan.
3. Tarjoile vaniljakastikkeen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä mieltä lämmittävä tervehdys Suklaapeikolle - myös kysymykset ja reseptiehdotukset ovat erittäin tervetulleita!